注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

伊人秋水

秋枫正红

 
 
 

日志

 
 
关于我

为什么 呼唤 沉在了 风里 没有人 闻 花香 早已入土 踏尘的人 不会想起 远去的 漂流 我 走了 就像风 走了 仍在流 我的 心是风 你的心 不是 风... 风.风.... 风风风......

网易考拉推荐

英语空间  

2009-05-28 08:13:33|  分类: 英语世纪 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

1. This moment will nap, you will have a dream; But this moment study,you will interpret a dream. 此刻打盹,你将做梦;而此刻学习,你将圆梦

  2. I leave uncultivated today, was precisely yesterday perishestomorrow which person of the body implored。

  我荒废的今日,正是昨日殒身之人祈求的明日

  3. Thought is already is late, exactly is the earliest time。

  觉得为时已晚的时候,恰恰是最早的时候。

  4. Not matter of the today will drag tomorrow。

  勿将今日之事拖到明日。

  5. Time the study pain is temporary, has not learned the pain islife-long。

  学习时的苦痛是暂时的,未学到的痛苦是终生的。

  6. Studies this matter, lacks the time, but is lacks diligently。

  学习这件事,不是缺乏时间,而是缺乏努力。

  7. Perhaps happiness does not arrange the position, but succeeds mustarrange the position。

  幸福或许不排名次,但成功必排名次。

  8. The study certainly is not the life complete. But, sincecontinually life part of - studies also is unable to conquer, what butalso can make?

  学习并不是人生的全部。但,既然连人生的一部分——学习也无法征服,还能做什么呢?

  9. Please enjoy the pain which is unable to avoid。

  请享受无法回避的痛苦。

  10. Only has compared to the others early, diligently diligently, canfeel the successful taste。

  只有比别人更早、更勤奋地努力,才能尝到成功的滋味。

  评论这张
 
阅读(79)| 评论(10)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017