注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

伊人秋水

秋枫正红

 
 
 

日志

 
 
关于我

为什么 呼唤 沉在了 风里 没有人 闻 花香 早已入土 踏尘的人 不会想起 远去的 漂流 我 走了 就像风 走了 仍在流 我的 心是风 你的心 不是 风... 风.风.... 风风风......

网易考拉推荐

english  

2009-05-28 08:16:37|  分类: 英语世纪 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

11. Nobody can casually succeed, it comes from the thoroughself-control and the will。

  谁也不能随随便便成功,它来自彻底的自我管理和毅力。

  12. The time is passing。

  时间在流逝。

  13. Now drips the saliva, will become tomorrow the tear。

  现在淌的哈喇子,将成为明天的眼泪。

  14. The dog equally study, the gentleman equally plays。

  狗一样地学,绅士一样地玩。

  15. Today does not walk, will have to run tomorrow。

  今天不走,明天要跑。

  16. The investment future person will be, will be loyal to the realityperson。

  投资未来的人是,忠于现实的人。

  17. The education level represents the income。

  教育程度代表收入。

  18. One day, has not been able again to come。

  一天过完,不会再来。

  19. Even if the present, the match does not stop changes the page。

  即使现在,对手也不停地翻动书页。

  20. Has not been difficult, then does not have attains

  没有艰辛,便无所获。

  评论这张
 
阅读(39)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017